Tuotteet

Vakiotuotteet

Sopimusvalmistuksen lisäksi tarjoamme vakiotuotteita seuraavissa tuoteryhmissä:

Tuotteet pien- ja keskijänniteverkkoihin

Valmistamme tuotteita pien- ja keskijännitejakeluverkkojen rakentamiseen. Kaikki tuotteemme ovat omalla tehtaallamme Suomessa valmistettuja. Valikoimastamme löytyvät muun muassa suojakourut, ylijännitesuojatelineet, vinotuet, orsitapit ja muut kuumasinkityt teräsosat.

Tarkat tiedot tuotteistamme löytyvät sähkönumerot.fi palvelusta.

Tuotteemme ovat saatavilla seuraavien tukkuliikkeiden kautta:

SK-Solar aurinkopaneelikiinnikkeet

Valmistamme laadukkaita SK-Solar aurinkopaneelikiinnikkeitä ja -asennustelineitä tehtaallamme Salossa. Asennusvalmiit tuotteet on suunniteltu suomalaisille kattotyypeille sekä seinä ja maa-asennuksiin. Lisäksi teemme räätälöityjä kiinnikkeitä erityiskohteisiin. Tuotteet on lujuuslaskettu suomalaisille lumi- ja tuulikuormituksille. Kehitämme tuotteita jatkuvasti yhdessä asentajien kanssa, tämä takaa helpon ja nopean asennuksen.

Lue lisää tuotteista:

Tuotteemme ovat saatavilla seuraavien tukkuliikkeiden kautta:

Salomaan Konepaja u-pultti

Voimalinjarakentaminen ja mastorakentaminen

Valmistamme voimalinjapylväiden ja tietoliikennemastojen perustuksiin ja haruksiin käytettäviä teräsosia vuosikymmenien kokemuksella. Valmistamme ainoastaan laadukkaita kotimaisia tuotteita ja siksi ne ovat luotettava ratkaisu kohteisiin, joiden elinkaaren pituus on vuosikymmeniä. Tuotantomme on sertifioitu EN 1090-1 -vaatimusten mukaisesti ja pystymme takaamaan valmistamillemme tuotteille täyden jäljitettävyyden. 

Vakiotuotteita ovat muun muassa:

U-pultti, U-sanka, VU-sanka, kaksoissilmukka, kalliolenkki, avokaussi, askelpultti (porraspuola), turvakahva, kalliolenkki, vaakaside, ankkuripultti, kallioperustus

Sähköratojen tuotteet

Ratasähköistyksen rakentamisessa käytetään paljon vaativia teräsrakenteita. Meillä on vuosikymmenien kokemus sähköratatuotteiden valmistuksesta ja muista vaativista ulkokäyttöön soveltuvista teräsrakenteista. Olemme käyttäneet kuumasinkitystä tuotteittemme pinnoitukseen jo yli viidenkymmenen vuoden ajan, joten tiedämme kuumasinkityksen rakenteille ja materiaaleille asettamat vaatimukset. Tuotantomme on sertifioitu EN 1090-1 mukaisesti, mikä oikeuttaa valmistamaan CE-merkittyjä kantavia teräsrakenteita. Omassa tehtaassa tapahtuva valmistus mahdollistaa nopeat ja joustavat toimitukset.

Harjateräspultit ja muut kierretuotteet

Valmistamme kierteitettyjä harjateräksiä kokoluokissa M16-M39 ja pyöröteräksiä kokoluokissa M12-M52. Tuotteita käytetään mm. peruspultteina, ankkuripultteina ja vaarnoina. Myös erikoiskierteet ovat mahdollisia. Tuotteet valmistetaan tilauksesta asiakkaan haluamalla mitoituksella.

Kierteet valmistetaan robotisoidussa valssaussolussa. Kaikki kierteet mitataan automaattisesti ja tarvittaessa mittauspöytäkirja toimitetaan asiakkaalle. Soluun integroitu merkintälaite mahdollistaa jokaisen tuotteen merkinnän.

Kierteitetyt tuotteet voidaan kuumentaa induktiokuumennuksella ja taivuttaa haluttuun muotoon. Esimerkiksi U-pultiksi tai perustusruuviksi (DIN529).

Tuotteet voidaan toimittaa kuumasinkittyinä, sähkösinkittyinä tai ilman pintakäsittelyä. Harjateräspulttien lisäksi voimme toimittaa tarvittavat aluslevyt ja mutterit.

Omassa kotimaisessa tehtaassa tapahtuva valmistus mahdollistaa nopeat ja joustavat toimitukset.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme lisätietoja varten