Sopimusvalmistus

Teräskomponenttien ja teräsrakenteiden sopimusvalmistusta

­Sopimusvalmistus

Olemme terästuotteiden sarjavalmistaja. Haluamme toimia pitkäaikaisena yhteistyökumppanina asiakkaillemme. Tämä edellyttää hyvää ja tiivistä yhteistyötä sekä molemminpuolista avoimuutta. Tällä reseptillä olemme kehittäneet tuotantoprosessejamme tehokkaammiksi jo vuosikymmenien ajan. Asiakkaamme hyötyvät tästä yhteistyöstä edullisina kokonaiskustannuksina, hyvänä toimitusvarmuutena ja tuotteiden tasalaatuisuutena.

Sopimusvalmistusasiakkaamme saavat aina nimetyn yhteyshenkilön, jotta yhteydenpito meihin on mahdollisimman vaivatonta. Räätälöimme tarvittaessa tilaus-toimitusprosessin asiakkaan haluamalla tavalla. Faksia meillä ei enää ole, mutta muuten yhteydenpito hoituu niin puhelimitse kuin asiakkaan ERP-järjestelmän sisälläkin.

Sopimusvalmistusasiakkaat saavat käyttöönsä vuosikymmenien valmistusteknisen osaamisemme. Monet asiakkaamme ovat hyödyntäneet tätä mahdollisuutta kehittäessään uusia tuotteita tai parantaakseen olemassa olevia tuotteita. Merkittävin osa tuotteen kustannuksista lukitaan jo suunnitteluvaiheessa, joten osallistumme mielellämme asiakkaan suunnitteluprosessiin heti alusta alkaen.

Teräskomponenttien valmistus

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme lisätietoja varten