Yritys

Teräsosien sarjavalmistuksen ammattilainen

Teräskomponenttien ja -rakenteiden sopimusvalmistaja

Salomaan Konepaja on luotettava metallialan sopimusvalmistaja, joka tarjoaa asiakkaalle kokonaispalvelukonseptin avaimet käteen periaatteella. Ydinosaamistamme on teräskomponenttien ja teräsrakenteiden valmistus, jota täydentävät mekaniikkasuunnittelupalvelumme ja logistiikkapalvelumme.

Vuosikymmenien kokemus valmistuksesta yhdistettynä moderniin konekantaan, ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja osaaviin yhteistyökumppaneihin on reseptimme menestyviin asiakassuhteisiin. Parhaana luottamuksenosoituksena toiminnallemme voidaan pitää monia vuosikymmenien mittaisia asiakassuhteita.

Salomaan Konepaja Halikko

Vipuvoimaa EU:lta

Salomaan Konepaja kehitti toimintaansa Euroopan aluekehitysrahastolta saadun tuen avulla.

Vipuvoimaa EU:lta -kehityshankkeen avulla parannettiin yrityksen kilpailukykyä tekemällä investointeja eri tuotantolaitteisiin. Investoinnit paransivat yrityksen kykyä valmistaa uusia ja monipuolisempia tuotteita. 

Hanke toteutettiin 17.12.2020-31.12.2021 välisenä aikana.

Euroopan unionin ja Vipuvoimaa EU:lta -hankkeen logot

ELY-keskukselta tukea SK-Solar Sujuvaan

Olemme Salomaan Konepajalla suunnitelleet uuden aurinkopaneelikiinnikejärjestelmän, SK-Solar Sujuvan. Sujuvan tuotteet on erityisen helppoja ja nopeita asentaa, mikä erottaa tuoteperheen perinteisistä aurinkopaneelikiinnikkeistä. Hanketta tuki Euroopan aluekehitysrahasto ja tuotekehitystä ELY-keskus.

Sujuva-tuoteperhe julkistetaan myöhemmin tänä keväänä. Voit odotellessa tutustua valmistamiimme perinteisiin aurinkopaneelikiinnikkeisiin:

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme lisätietoja varten