Hitsaus ja robottihitsaus

Hitsaus ja robottihitsaus

Hitsaamme suurimman osan tuotannostamme roboteilla. Olemme käyttäneet robottihitsausta yhtäjaksoisesti yli kolmenkymmenen vuoden ajan.  Hitsauksen laatua valvoo oma IWE-hitsauskoordinaattorimme ja meidät on sertifioitu EN ISO 3834-2 ja EN 1090-1 mukaisesti. Käytämme MIG ja MAG 135 hitsausprosesseja.

Tällä hetkellä käytössämme on kolme kääntöpöydillä varustettua robottihitsaussolua. Kääntöpöydät mahdollistavat kappaleiden hitsaamisen kaikista suunnista yhdellä kiinnityksellä. Uusin solu on varustettu CMT-virtalähteillä, jotka tuottavat täysin roiskeettoman hitsausjäljen. 

Hitsauksessa olemme keskittyneet rakenneterästen ja ruostumattomien terästen hitsaukseen. Robottihitsauksessa kappaleen suurin pituus on 3,5 metriä ja tyypillinen hitsatun tuotteen paino on alle 100 kg.

Kaikkia tuotteita ei ole järkevää hitsata robotilla, joten teemme myös käsihitsausta. Kaikki käsihitsaajamme on pätevöitetty tarvittaville materiaali- ja levynpaksuus yhdistelmille. Kaikki hitsaamamme saumat ovat hitsausohjeiden (WPS) mukaisia. Meiltä löytyy todennäköisesti valmiit WPS:t myös teidän tuotteillenne.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme lisätietoja varten