SK­Logistiikka – Kokoonpano ja pakkaaminen, varastointi ja toimitus

SK-logistiikkapalvelu on kehitetty asiakkaillemme, jotka haluavat vähentää tuotteidensa varastoinnin ja toimitusten aiheuttamia kustannuksia. Palvelumme avulla asiakkaan omien varastotilojen tarve pienenee ja henkilöstön aika vapautuu muihin tehtäviin. Lisäksi kuljetuskustannukset alenevat, koska tuotteita ei tarvitse kuljettaa varastoitavaksi vaan ne voidaan toimittaa suoraan käyttäjälle juuri silloin kun niitä aidosti tarvitaan. 

Palvelu skaalautuu yksittäisten tuotteiden varastoinnista varaston täysimittaiseen ulkoistukseen ja laajuus sovitetaan tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeen mukaan. Tuotteet voidaan toimittaa esimerkiksi asiakkaan valmistuslinjalle valmiina setteinä tai myyntipakkauksissa suoraan loppuasiakkaalle.


Kokoonpano ja pakkaaminen

Tuotteet pakataan asiakkaan haluamalla tavalla. Esimerkkejä ovat mm. tuotteiden kokoonpano valmiiksi lopputuotteiksi tai osien pakkaaminen seteiksi asiakkaan toimittamien tietojen mukaan. Kokoonpanoihin ja pakkauksiin voidaan liittää asiakkaan toimittamia osia, käyttöohjeita ja muita dokumentteja, jolloin pakkaus on sellaisenaan valmis toimitettavaksi loppuasiakkaalle.

Varastointi

Osat voidaan varastoida sovitulla tavalla tiloissamme. Varastoimme sekä valmistamiamme, että asiakkaan muualta hankkimia tuotteita. Varastoalueita on kolmen tasoisia. Sisävarasto, kylmävarasto ja ulkovarasto. Varastoalue, kuten muutkin toimitilamme, on aidattu ja vartioitu.

 

kokoonpano, pakkaaminen, varastointi


Toimittaminen

Pakatut tuotteet toimitetaan asiakkaan haluamaan osoitteeseen. Pystymme käsittelemään normaalien lavalähetysten lisäksi myös laajemmat toimitukset, kuten merikonttilähetykset. Suurin hyöty SK-logistiikkapalvelusta saadaan, kun tuotteet voidaan toimittaa suoraan loppuasiakkaalle.

toimittaminen, logistiikka


 

 

Suunnittelu